Bedrijfsuitjes en groepen

Wil je gezellig met je bedrijf of met een grote groep komen eten of borrelen midden in de natuur? Dat kan bij Tafel in het land! Wij bereiden graag een heerlijk diner voor jou en je collega’s, familie of vrienden. Het diner wordt geserveerd in jullie eigen privĂ©-weiland of in de sfeervolle boerenschuur, afhankelijk van voorkeur en weersomstandigheden.

Kaasboerderij de Diervoort
Kaasboerderij de Diervoort

De familie Hopman neemt je mee in de wereld van de kaas. Het hele proces van het melken van de koeien tot het maken en verkopen van kaas gebeurt op de boerderij.

Landgoed Buitengast

Boer Geert vertelt over het boerenleven en de natuur. Ga mee met de wandeling over het boerenpad en ontdek de schoonheid van de Ooijpolder en het pittoreske Persingen.

Het Balkon van Groesbeek

Het uitzicht is adembenemend vanaf het balkon. Op Groentehof Poelen draait alles om pompoenen. De kleuren zijn prachtig, je maakt er soep van, spaghetti, wijn, bier…

Wijngaard de Plack

Heerlijk genieten van de wijn bij wijngaard de Plack. Of even kijken bij Betsy’s kippen vanuit de zichtstal…

Wij hebben volop de ruimte en plaats voor 25 tot 200 personen, waarbij wij de algemene regels t.a.v. Corona uiteraard niet uit het oog verliezen.

Het arrangement kan naar wens uitgebreid worden met o.a. theater, workshops en muziek.

Ben je op zoek naar een originele invulling van je bedrijfsuitje, familiediner of avondje uit met vrienden? Neem dan contact op met Tafel in het land en informeer naar de mogelijkheden.