Algemene voorwaarden

Stichting Textielprojecten hanteert de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) opgesteld door de KHN (Koninklijke Horeca Nederland). De UVH is middels onderstaande link te downloaden:

Ter aanvulling op de UVH heeft Stichting Textielprojecten de volgende voorwaarden opgesteld:

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer er een tafelreservering is gemaakt voor één of meer personen, dan geldt voor annulering van die reservering het volgende:

  • Bij annulering meer dan 24 uur voor het gereserveerde tijdstip is er geen vergoeding verschuldigd.
  • Bij annulering 24 uur of minder voor het gereserveerde tijdstip is 50% van de reserveringswaarde* verschuldigd of we gaan kijken naar een nieuwe datum.
  • Bij annulering i.v.m. corona of vermoedens van corona is geen vergoeding verschuldigd. Tevens bieden we de mogelijkheid om de reservering om te zetten in een nieuwe reservering op een nader te bepalen datum.

* De reserveringswaarde is het bedrag van het menu x het aantal personen.

Corona

  • We volgen de richtlijnen van het RIVM. Huishoudens en 2 personen mogen bij elkaar aan tafel zitten. Grotere groepen die niet uit hetzelfde huishouden dienen de 1.5 meter aan te houden, we zorgen dat je dan toch op een gezellige manier per tweetal bij elkaar kunt zitten met inachtneming van de richtlijnen.

Drank

Alle prijzen zijn excl. drank, behalve bij het Kids menu.

Weer

Het weer is een belangrijke factor waar we altijd rekening mee houden. Als het slecht weer is gaan we kijken wat de beste oplossing is. Dat kan betekenen dat we besluiten om het op de betreffende dag of dagdeel niet door kunnen laten gaan of als de locatie het toelaat gaan we binnen/overdekt zitten. Het is altijd onze intentie om het voor iedereen zo prettig mogelijk te laten zijn zodat de beleving optimaal blijft.